SWP “Making In Roads In BN/PRS Areas”

4 seats against PRS now turning to 6. The momentum gains support with huge numbers coming to the functions of SWP we were informed.

A spokesman called audie61 and told us that SWP(Sarawak Workers Party) promoters George Lagong,Josephine Mawatand also former Sarawak Report journalists Lester Melanyi were together with Datuk Sng Chee Hua at the Parliamentary Seat of Selangau.

The function at Ladang Empat in Selangau district was well attended by over 1000 supporters of SWP. At a nearby function the incumbent Selangau MP Joseph Entulu could only garner 400 people he said.

Datuk Sng also handed a donation of $20000 to assist the longhouse JKKK and it is reliably learnt that he will take on the PRS No.2 man in Joseph Entulu.

The SWP spokeperson indicated the lineup of the following against the BN/PRS seats

  • 1. Hulu Rajang (George Lagong)
  • 2. Kanowit ( Ellison Ludan)
  • 3. Julau ( Colin Balla)
  • 4. Selangau(Datuk Sng)
  • 5. Lubok Antu (Langa Lias)
  • 6. Sri Aman(will name at next weeks function)

Meanwhile a PKR staunch supporter Baginda Minda and also former James Masings Information Chief said “VERY GOOD.Let BN fight BN- friendly and we will capitalise on the remaining voters.” Lubok Antu and Hulu Rajang are our top parliamentary targetted seats held by PRS. We also have candidates shortlisted .

The imminent GE13 will see many aspiring politicians throwing their weight and names to be nominated to stand. Whatever political divide,ideals and party one stands on the “rakyat” will have the final say. CM Taib has already mentioned in Sarawak we practise democracy and the ‘rakyat’ will choose. Their votes will determine who will be the member of parliament for that constituency.

WE DO LIVE IN INTERESTING TIMES.

46 thoughts on “SWP “Making In Roads In BN/PRS Areas”

    • Can you trust politicians ?.

      As it’s just beginning of his journey to be a politician,he is already telling lies,what to say in future.

      He thought Malaysians are still in the past and stone age where information are totally limited

      ” Politician is the most untrustworthy professional in the world “.

      • kahkahkah….Sng not involved??? owh…itu mcm ka? SWP takut sudah ka? Takut SWP kalah kerana Sng?? kahkahkah…

  1. Selangau now know that Sng is standing against entulu??? Your must ask yourself why Datuk Sng dare to take on masing openly?? Why none of the other BN component party come out and defend Party PRS???Ask yourself what has your party President (PRS) offence other BN Component party??? Habis lah masing you has fight this battle alone???

  2. PARTY PRS MEMBERS, READ WHAT CM SAY:

    Parti baru boleh sertai BN jika rakyat mahu
    Dhia Daniel | April 22, 2012

    Ketua Menteri Sarawak berkata beliau sendiri terbuka dalam hal itu selagi kehadiran parti baru itu mendatangkan kebaikan kepada BN secara keseluruhannya.

    KUCHING: Barisan Nasional (BN) Sarawak bersedia menerima sebuah lagi parti komponen yang baru, bagaimanapun ia adalah bergantung kepada kemahuan serta pilihan rakyat di negeri ini.
    Pengerusi BN Sarawak, Tan Sri Abdul Taib Mahmud berkata beliau sendiri terbuka dalam hal itu selagi kehadiran parti baru itu mendatangkan kebaikan kepada BN secara keseluruhannya.
    Ini kerana jelasnya, pendaftaran baru parti politik yang lain adalah sebahagian daripada senario politik di Sarawak.
    “Kenapa tidak jika sebuah parti baru itu masuk (BN). Inikan pula kita mengamalkan sistem demokrasi di negara ini.
    “Jika mahu, itu terpulang kepada rakyat negeri ini kerana mereka bebas untuk memilih,” katanya ketika ditemui pemberita selepas merasmikan Konvensyen Kelab Lions Multiple District 308 Ke-50.
    Beliau berkata demikian sebagai mengulas sama ada BN Sarawak akan menerima kemasukan Parti Pekerja Sarawak (SWP) sebagai parti
    komponen BN baru selepas pendaftarannya diluluskan oleh Pendaftar Pertubuhan (ROS) dua hari lalu.
    Mengenai sama ada BN Sarawak akan memberi ‘lampu hijau’ kepada SWP untuk menampilkan calon mereka dalam pilihan raya umum akan datang, Ketua Menteri memberitahu parti itu bebas untuk berbuat demikian.
    “Terpulanglah kepada mereka,” katanya ringkas.
    Sementara itu, Presiden Penajanya Dr Ong Lark Sai dipetik sebagai berkata partinya belum memutuskan sama ada memihak parti pemerintah atau pembangkang.

    • Jangan Lawan Boss or Tauke,James Masing will have to follow what BN top leaders say.

      It’s so fast that Wrath of God is on him.

      Everybody is aware SWP is a new avenue created for Larry Sng’s political come back after years of silence.

      Taib admires and trusted him,Larry as he even appoint him as one of the adviser in his office though expelled from PRS for subordination.What can PRS do ?.

      There shouldn’t be any no problem at all if SWP has the intention to apply to be BN component party if happen they win few seats in the coming polls.

      Taib says Kalau mereka boleh mendatangkan feadah ataupun keuntungan kepada kerajaan, apa salahnya kita terima mereka,clear and direct message to PRS and problematic SUPP and SPDP.

      He would further says the current political condition is not very conducive and healthy for us so i have to use new strategy to strengthen govt as a whole.

      It’s for the benefits and futures of Sarawakians not me.hopefully our friends in SPDP and PRS can understand and agree to My Plan to save Sarawak from falling into the hand of opposition.HAHHAAH,

      This is just personal view,after it’s your judgement that count.hahaha

  3. Itu ruthless di tulis oleh surat khabar. Jangan kamu asut asut macam woof woof woof saja. PRS tidak takut SWP dan siapa siapa saja. 6 kerusi Sng masuk calon 6 kerusi hilang. PRS menang lah!

      • Dayak tidak mungkin tertipu lagi dengan permainan Sng.

        Ruthless, tanya itu George Lagong, jln raya sudah siap kah? Taukey Sng tidak bagi peruntukan untuk kemajuan di Pelagus kah?

        Sng: Iban = Belacan. Ingat??

  4. Datang lah George lagong. Ini kali lagi dia akan kalah lagi. Jangan harap PRS akan bagi muka untuk dia lagi.

      • ruthless, itu hari Sng janji RM500 untuk masuk jadi ahli SWP. Cuba u tanya sama itu Apek Sng, berapa org sudah terima itu luit? Belum ada kan? hahaha…itu apek memang kuat tipu orang.

  5. Datang lah SWP party Larry Sng. Bawa banyak “workers” pekerja-pekerja pun boleh. Kalau tak ada TOPI kita PRS pinjam lu. Balik ka Taiwan lah dan jangan kacau dayak politiik. U ada IC tetapi bukan di lahirkan di Sarawak. Balik ke Taiwan lah!

  6. PRS member read CM interpretation carefully, to me it mean SWP and PRS can has a free fight at GE 13 and also if the rakyat (people) agree, SWP are welcome to join BN. So PRS 30 and PRS hulu rajang , my advise to you join SWP first before all the position being taken??? Habis lah PRS kali ini???

    • Many would to see how Masing react to the statement of his Boss or Tauke,Taib ” Parti Baru Boleh Sertai BN jika Rakyat Mahu “.

      Will he adhere to his firm stance of Golden Rule In Life ” Jangan Lawan Tauke ” that was famously mooted by him couples of weeks ago ???.

      Wonder why his insincere acts and words are coming back to hunt him so fast.

  7. PRS member, since you are protective of your president,why don’t you ask your president what do you feel regarding about CM statement???? Masing every day talk a lot, but he keep quite on CM statement?? something not right??? Need insider source to comment???

    • Though a very short and simple statement but it carries massive weights.

      This unprecedented statement of BIG BOSS surprised most sectors of the society and further shatter the peace mind of members in BN component parties.

      Who will be the winners or gainers under such political scenario PR, BN, SWP and Independents ? Only time will tell.

      Berpestalah dan meriahkan lagi susana pilihan raya nanti rakyat Sawak terutamanya bagi pengundi di kawasan luar bandar dan pendalaman , after all Taib says it will be merrier like any celebration.

      • Tidak salah SWP mencuba..itu lah dia demokrasi..tapi itu apek sng memang kaki tipu, kaki sabung, kaki judi…Sng sabung Dayak sama Dayak…

        Sng, kamu berjuang untuk siapa sebenarnya? Untuk rakyat kah atau untuk bisnis kah?

      • Jawapannya saja Sng berjuang untuk kepentingan dirinya dalam busines dan di samping itu dia menolong Taib untuk mempertahankan Sarawak supaya tidak dijatuhkan kepada tangan orang lain ataupun lebih jelas kaum lain,Dayak.

      • read today STAR newspaper, he is only after PRS. Why??? Why non of the BN component party make noise??? To me SWP is the party set up by _____ to weaken the power of masing .

  8. ruthless,TS Masing does not need to answer to Sng or anyone. As long as we win 6 seats that will answer all critics. Woof woof woof

  9. Chinese Education National Committee says DPM equality and equity in education for all is greatest lie.

    Matriculation, MRSM , local university foundation,Full residential school and UiTM close their doors for non-bumi students.

    Is that what you call equal opportunity in education ?.

  10. ruthless that young sng is also not an angel. He also think he owns Sarawak with in law TPK and daddy Sng Chee Hua and step father Taib at the back. He looks innocent but he is not as what you think.Sure,he musts pay u to woof woof woof.

    • Don’t criticize young sng, all the problem is stated by your president( masing). Any blames must be on your president. Habis lah your president??? Why he keep his BIG MOUTH shut, when PRS member need him????

    • Ho :lol: Ho :lol: Ho :lol:

      :lol: Tentu Pakatan Rakyat akan Hidup kerana RAKYAT sokong…hahaha :lol:

      Ho :lol: Ho :lol: Ho :lol:

  11. Did everyone realize that before the registration of Party SWP by ROS . Everyday masing come out with the statement at the newspaper but his BIG MOUTH suddenly shut after the registration of SWP . Did anyone realize on the STAR newspaper headline SNG after Masing????? Where is this BIG MOUTH Masing ??? Why is he still keep quiet??? Is there someone stick his BIG MOUTH up???? That is not his style to keep quiet.?? or is that BN trust Sng more than Masing???

  12. Woof woof woof ruthless we hear you. Told u already my party member already said”TS Masing dont need to answer to anyone or Sng. Wha! u musts be under paycheck also of Young Sng. U want to blame TS Masing only. Cheh!!!

  13. Agree.bro. This ruthless too much and musts be BANKROLL by the Sngs. I dblcheck with our friend from Julau and also our UMB PRS boss.

  14. Insider source told me that after registration of party SWP, masing become so confess and need the advise from Ceaser Millan of the TV program Dog Whisper .

  15. Bodoh..belaya ba tu..ila nemu kami rakyat milih kita…anjung aja duit kita ngagai bala rakyat enti ka menang…yahoooooooooo

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s